Receptek egyszerűen, érthetően!

Néhány szó a honlapról.

Sokan töltünk időt a konyhában. Nők és férfiak egyaránt. Van, aki csak elfogyasztja az ételt és rohan is tovább. Illetve van, aki nagy szeretettel és érdeklődéssel készít ott bármilyen alapanyagból ízletes ételeket.

A konyha egyébként is a ház lelke.  Egy közös családi sütés – főzés összehozza a családtagokat, ami szuper dolog. Ráadásul még ízletes ételek is készülnek ezalatt az idő alatt. De akár egyedül is képesek vagyunk nagyszerű ételeket készíteni.

Jó, ha az ember legalább nagyjából képben van a konyha világában, de azzal sincs baj, ha még, csak érdeklődik ezen terület iránt.

Aki a konyhaido.com oldalra látogat, bizonyára szeret tartalmas, eredményes időt tölteni a konyhában.

Konyha idő logó a honlapról

Célunk az, hogy egyszerű és ízletes ételeket mutassunk be, amit még laikusok, kezdők is könnyedén el tudnak készíteni a leírtak alapján.

Természetesen vannak hosszadalmasabb, több munkát igénylő receptek is, de higgye el kedves látogató, nem fogja megbánni, ha belevág az ételek elkészítésébe.

A konyhától nem kell megijedni, a konyhában alkotni kell!

A konyha idő oldalain folyamatosan bővülő recept kínálatot talál, melyekben törekedtünk a leginkább egyszerűen és érthetően közölni az elkészítés lényegét. Amennyiben kérdése van a honlapról vagy észrevételeit szeretné velünk tudatni, akkor írja meg számunkra e-mailben!

Kellemes alkotást mindenkinek!

konyhaido.com – Receptek egyszerűen, érthetően!

A honlapot Viczián Tamás kezeli.

error

Ha tetszik a konyhaido.com oldal, akkor kövess minket Facebookon! Köszönöm! :)